Tagrenovering Aalborg, Nørresundby & Frederikshavn i Nordjylland

Hvis du allerede er tilfreds med din nuværende tagløsning og blot ønsker renovering af tag, kan vi naturligvis også hjælpe til med det.

Tagrenovering hos Lange’s Tagdækning

Det kan desværre ske, at taget bliver slidt og kræver tagrenovering. Hvis du har et tag af tagpap, kan vi sagtens gå ind at renovere enkelte dele af taget, uden at det kræver en udskiftning af hele taget.

Vedligeholdelse og service af tag

Hvis du vil foretage en renovering af dit tag eller blot vil sørge for, at taget holder tæt, tilbyder vi fra Lange’s Tagdækning også en service med eftersyn og vedligeholdelse af dit tag i hele Nordjylland efter tagrenovering.

​Med vores faglige dygtighed og gode service tilbyder vi en række serviceydelser, der sikrer dig en optimal vedligeholdelse af taget. Det er svært at undgå, at dit tag med tiden bliver slidt og for eksempel får alger. Derfor er det vigtigt at foretage eftersyn af dit tag, og som en del af vores tagrenovering kan vi tilbyde et halv- eller helårligt eftersyn af dit tag. Et tageftersyn kan for eksempel inkludere rensning og rengøring samt reparation af mindre skader eller en større tagrenovering, hvis det er nødvendigt.​

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vil du foretage en tagrenovering eller benytte dig af professionelle taglæggere til at holde et jævnligt eftersyn med dit tag, bedes du kontakte os for mere information eller for et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne ud og kigger på din bolig ganske gratis i hele Nordjylland, før vi aftaler en pris på renovering af dit tag.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked